Δωρεάν διανομή τροφίμων

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι, σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων, έτους 2012, μόλις παραληφθούν τα υπόλοιπα τρόφιμα, που προορίζονται γι’ αυτό τον σκοπό.

Συγκεκριμένα αναμένονται 2.170,50 κιλά γραβιέρας Κρήτης, ενώ ήδη παρελήφθησαν 20.649 κιλά ρύζι Agrino και 5.980 λίτρα ελαιόλαδο Minerva, προκειμένου να διανεμηθούν στους δικαιούχους, που είχαν υποβάλλει σχετική αίτηση.

Η διανομή και γι’ αυτά τα προϊόντα θα γίνει στους ίδιους χώρους, που πραγματοποιήθηκε και την προηγούμενη φορά, ενώ θα προηγηθεί σχετική ενημέρωση – μέσω του τοπικού τύπου – για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες διανομής, ανά δημοτική ενότητα.

Η παροχή βασικών ειδών διατροφής στους δημότες μας, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας, εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης της δημοτικής αρχής.

Γι’ αυτό το λόγο, το πρόγραμμα αυτό της Ε.Ε., που προσβλέπει στην, έστω και προσωρινή, ανακούφιση των συμπολιτών μας, πρόκειται να υλοποιηθεί και για το 2013 και οι δημότες μας θα ενημερωθούν, για να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Από το γραφείο τύπου