Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων 2013

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 18ης Δεκεμβρίου 2013, ήταν η ομόφωνη απόφαση για την εκτέλεση του έργου: «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων 2013», προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ από πίστωση ΣΑΤΑ Σχολείων.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Χίου: Νηπιαγωγείο Λειβαδίων, 1ο Νηπιαγωγείο Βροντάδου, 1ο Δημοτικό σχολείο Χίου, 4ο Δημοτικό σχολείο Χίου, 5ο Δημοτικό σχολείο Χίου, 1ο Νηπιαγωγείο Χίου, 9ο Δημοτικό σχολείο Χίου, Δημοτικό σχολείο στο τοπικό διαμέρισμα Θολοποταμίου, Δημοτικό σχολείο στο τοπικό διαμέρισμα Νενήτων, 3ο Γυμνάσιο Χίου, Γυμνάσιο Καλαμωτής στην Δ.Ε. Μαστιχοχωρίων, Γυμνάσιο Κάμπου Χίου, στο σχολικό συγκρότημα Καρδαμύλων και στο σχολικό συγκρότημα Βολισσού.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε επίσης η εκτέλεση του έργου «Επισκευή νεοκλασικού δημοτικού κτηρίου στην οδό Aπλωταριάς και μετατροπή του σε πολιτιστική υποδομή», προϋπολογισμού 690.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013».

Από το γραφείο τύπου